onze diensten

Fiscaliteit

Het fiscale landschap is constant in verandering. Wij scholen ons voortdurend bij om de meest fiscaal interessante weg voor jouw eenmanszaak, KMO of onderneming te vinden.

Zo hoef jij nooit wakker te liggen van je aangifte personenbelasting of vennootschapsbelasting. Bij fiscale vragen leggen wij de complexe wetgeving uit in verstaanbare taal. Hierbij denken we mee naar een optimale oplossing. Bovendien begeleiden wij je bij een fiscale controle.

Advies

Droom jij ervan om een eenmanszaak, KMO of onderneming op te richten, maar heb je nog allerlei fiscale of boekhoudkundige vragen? Via een eerste gesprek luisteren wij graag naar jouw noden en kiezen we samen de geschikte ondernemingsvorm en btw-stelsel voor je bedrijf. 

Daarnaast begeleiden wij jou bij de verplichtingen bij de opstart van een eenmanszaak of vennootschap. Ook na de oprichting zijn wij een aanspreekpunt voor al jouw vragen. Naast het advies op boekhoudkundig en fiscaal vlak is ons kantoor ook gespecialiseerd in successie- en vermogensplanning.

Boekhouden

Als ondernemer ontbreekt vaak de tijd om de boekhoudkundige taken te vervullen. Wij volgen de verplichtingen en deadlines op zodat jij je op je eigen zaak kan concentreren.

Bij ons kan je rekenen op de volledige verwerking van je boekhouding. Concreet staan wij in voor het opstellen van de btw-aangiftes, de klantenlisting en de fiches, het opmaken van de balans en de neerlegging van de jaarrekening. Daarnaast geven wij op regelmatige basis een stand van zaken van je onderneming.

Algemeen

Of je nu wil starten, een éénmanszaak hebt of al jarenlang aan het hoofd staat van een KMO.
Wij zoeken samen naar oplossingen voor je vragen en signaleren tijdig mogelijke problemen.

Wij scholen ons steeds bij waardoor we je bij elke fase binnen je bedrijfsevolutie advies kunnen geven. Indien nodig laten we ons hierin bijstaan door ons netwerk aan specialisten (bedrijfsrevisoren, notarissen, advocaten, verzekeringsmakelaars…). We begeleiden je bij de keuze voor een eenmanszaak of vennootschap en de juiste vennootschapsvorm.

Brugge
Baron Ruzettelaan 286
8310 Brugge – Assebroek

050-14.06.61
brugge@cb-i.be